Binnenbepleistering

Onze specialiteit binnen bepleistering is Pudding bezetting oude Look zonder profielen met afgeronde hoeken en met een ruwere afwerking.
Dit in combinatie met kalkverf geeft een wow effect! Dit wordt vooral toegepast in hoeves, schuren, een poolhouse en tussen eiken spanten en balken.
Hier wordt ook vaak plintloos tot op de vloeren gewerkt, met een onzichtbare gecementeerd plintje.

Voor het bepleisteren van een woning wordt doorgaans gewerkt met een gipspleister. Het pleister wordt meestal machinaal aangebracht hiervoor gebruiken wij de meest moderne machines en gereedschappen.
In ons machine park voor het aanbrengen van spuitpleisters beschikken wij over een PFT G4 (op 380 volt) - een PFT G54 (op 220 volt) spuitmachine en een Silomatt PFT100. Voor binnenafwerking gebruiken wij doorgaans de systemen van Knauf & Gyproc.

Vooraleer wij overgaan tot het bepleisteren worden steeds de ondergrond en de aard van de gebruikte ruwbouwmaterialen zorgvuldig gecontroleerd. Als deze niet rechtstreeks kunnen bepleisterd worden zal op de ondergrond een hechtbrug aangebracht worden .
Echter als de ondergrond het niet toelaat om rechtstreeks op te bepleisteren zullen wij overgaan tot het aanbrengen van pleisterdragers zoals Stukanet of Perelstukplaten.

Dakstrukturen zoals zadeldaken, torens, gewelven.... worden doorgaans bekleedt met Stukanet 80 en in 2 lagen bepleisterd. Met Stukanet kunnen wij zogoed als alle vormen maken die de klanten vragen zoals gewelven, ronde wanden,schouwmantels en dakkapellen afwerken…, houten balken namaken met gips ...

Voor het bepleisteren van natte ruimtes zoals douches wordt gewerkt met waterafstotende pleisters.

Binnenbepleistering slaapkamer 2
Binnenbepleistering hal
Binnenbepleistering haard
Bepleistering rond trap
Dakvensters
Binnenbepleistering slaapkamer
Binnenbepleistering hal 2
interieur
Inkom/trap
Binnenbepleistering traphal
Slaapkamer
trap
dagkanten bezetten
Boog
haard
Boog terras
Boven houten ramen
molures trekken
Rond gat
Bepleistering trap
afgewerkte zolder dampscherm